Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
21843
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-21843,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BIRTH OF JOY // PAARD VAN TROJE // Den Haag

October 16, 2016 @ 20:00

Voorverkoop is gestart op vrijdag 13 mei om 11:00 uur.

Na zo’n beetje oneindig getourd te hebben door Europa (ok, ook een beetje in Amerika en Afrika) heeft Birth of Joy zich inmiddels bewezen als een heuse liveband die niet stil kan -en vooral, wil- zitten.

Met meer dan 450 shows in de afgelopen 3 jaar en de release van een 3LP live-album in 2015 doen ze menigeen herinneren aan betere tijden. Toen rock & roll nog recht in je bek was en zich de bakpapieren longen uit het lijf perste in elke plek en stad waar maar een podium stond.

Hoewel zeker geïnspireerd door de psychedelische kant van de jaren ’60 en ’70, heb je niet het gevoel dat je terug wordt gezogen in de vergoorde Perzische tapijten die je bij de plaatselijke kringloopwinkel om de hoek hebt opgesnord. Natuurlijk, er zijn psychotische jams – dat wordt zeker niet ontkent, laten we wel wezen – maar in de slacentrifuge met Stoner en Grunge, inclusief de Punk instelling, is Birth of Joy vooral een band die in het bezit is van een eigen(wijs) smoelwerk.

“Birth of Joy, mijn favoriete stokpaardje. Ze zijn in het buitenland al aaaaardig goed bezig (Duitsland, Frankrijk: volle zalen), maar in Nederland blijft het nog een beetje achter. Ik zeg: kwestie van tijd. Je zal ze niet veel op de radio horen (behalve bij 3FM natuurlijk), maar iedereen die ze live heeft gezien is overtuigd. Dit rockt en stampt en rookt en stoomt. Wat een band! Ineens is er een nieuwe single, want begin 2016 komt er een heel nieuw album aan. Ik kan niet wachten! ‘You Got Me Howling’ is het eerste wapenfeit van de nieuwe plaat en die is al zó goed… Dat kan alleen maar fantastisch worden!” – Herman Hofman (radio DJ bij 3FM)

Details

Date:
October 16, 2016
Time:
20:00

Organizer

Paard van Troje

Venue

Paard van Troje
Prinsegracht 12
The Hague, 2512 GA Netherlands