Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
23679
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-23679,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Duurzaam Den Haag Borrel // Fairtrade Editie

October 28, 2016 @ 17:00 - 19:00

Vrijdag 28 oktober organiseren Duurzaam Den Haag en Fairtrade Den Haag een Fairtrade Borrel in het Court Garden Hotel, het meest duurzame hotel van Nederland. Deze editie staat in het teken van de Fairtrade Week – 29 oktober t/m 6 november.

Meld je hier aan: http://bit.ly/fairtrade-28okt

► Het belang van eerlijke handel
Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade werkt alleen als er ook bedrijven en consumenten zijn die de eerlijke en duurzaam verhandelde producten willen (ver)kopen. Om Fairtrade voor bedrijven op de kaart te zetten, dagen Duurzaam Den Haag en de Fairtrade werkgroep Haagse bedrijven uit om Fairtrade producten uit te proberen tijdens de Fairtrade Week van 29 oktober t/m 6 november.

► Fairtrade Borrel
Kom langs op de Fairtrade Borrel op vrijdagavond 28 oktober en maak op een vrijblijvende manier kennis met het netwerk van Duurzaam Den Haag.

→ Ontmoet gelijkgestemden
→ Proef Fairtrade producten
→ Luister naar de inspirerende verhalen van duurzame sprekers
→ Ook kun je hier meteen een handig Fairtrade Starterspakket aanvragen

► Over de locatie
Het drie sterren ecodesigned Court Garden Hotel ademt duurzaamheid. Het is het eerste en meest duurzame hotel in Nederland dat een officiële Groenverklaring van het Ministerie van Milieu, het Energielabel A+ én het Green Key Gold keurmerk heeft. Het hotel is van boven tot beneden compleet geïsoleerd. Zo zijn binnen de bestaande gevels extra wanden geplaatst die zowel kou, warmte als geluid buiten houden. Ook werken ze met 100% biologische of fairtrade producten. Daar blijft het niet bij: alle nieuwe werknemers krijgen een duurzaamheidstraining. Zo worden ze onder meer gewezen op het scheiden van afval en het voeren van digitale administratie. De resultaten? 56.3 % vermindering van CO2 uitstoot, 52.3 % lager gasverbruik en 57.9 % lager elektriciteitsverbruik.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Meld je aan en kom langs op de Fairtrade Borrel op vrijdagavond 28 oktober. Ontmoet gelijkgestemden en maak op een vrijblijvende manier kennis met het netwerk van Duurzaam Den Haag en Fairtrade Den Haag!

Details

Date:
October 28, 2016
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

Duurzaam Den Haag

Venue

Court Garden Hotel
Laan van Meerdervoort 96
The Hague, 2517AR Netherlands