Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
22459
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-22459,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eindproductie 2016! | Green Dance Studio

June 25, 2016 @ 19:30 - 23:00

Op zaterdagavond 25 juni 2016 sluit Green Dance Studio het jaar af met een spetterende eindvoorstelling.

Sinds september 2014 zijn wij gestart met het eerste zelfstandige seizoen Green Dance studio!
Nu is het tweede seizoen alweer bijna afgelopen. Natuurlijk sluiten wij dit geweldige seizoen wederom af met een eindproductie.
Wij hebben in de vorige zomervakantie de zaal om kunnen toveren tot onze eigen professionele dans studio – niet alleen, maar dankzij iedereen die vorig jaar aanwezig was bij de eindvoorstelling.
Ook dit jaar nodigen wij u allen uit en laten wij graag met plezier en vol trots zien wat we afgelopen jaar geleerd hebben.

> Het programma

19.30 – 20.00: Inloop gasten en drankje.
20.00 – 21.00: Dansshows van onze leerlingen
21.00: Naborrelen.

> Geen entree, wel een wens

Aangezien vorig jaar een groot succes was en de sfeer erg geod was vragen wij geen entree, zodat iedereen er bij kan zijn. Dit jaar zijn wij van plan om de inloop en gang bij de dansschool te betrekken. Hiervoor zijn natuurlijk een aantal middelen voor nodig. Wij willen om deze reden dit jaar weer wijden aan de mogelijkheid tot het geven van een vrijwillege bijdrage.

Graag zien wij jullie 25 juni!
Jochem van Aller, Jamie Woudstra, Leroy Themen & Derrick van der Leuv

> Achtergrond Green Dance Studio

Green Dance Studio is een jonge onderneming die vanuit een gemis aan professioneel begeleide dans in de buurt is ontstaan; Er was in de buurt geen mogelijkheid meer voor mensen – jong en ouder- om te dansen. Daarom hebben Jochem van Aller, Louis-James Woudstra & Leroy Themen besloten zelf het heft in handen te nemen. Ons doel was om met een fris team en een frisse visie een dansschool te creëren waar iedere dansliefhebber terecht kan.

Bij Green Dance Studio staan groei en positiviteit voorop. Wij willen een prettige en gezellige sfeer neerzetten waarbij de ontwikkeling van zowel danser als persoon voorop staat.

> De lessen
Onze lessen worden gegeven op de Daguerrestraat 16 (Dienstencentrum de Copernicus) te Den Haag We bieden lessen aan in Breaking (Breakdance) en Hiphop. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om een keer een proefles bij te wonen.

Voor meer informatie kijk op:
http://www.greendancestudio.nl of stuur een mailtje naar greendancestudio@outlook.com

Details

Date:
June 25, 2016
Time:
19:30 - 23:00

Organizer

Green Dance Studio

Venue

Daguerrestraat 16, 2561 TT ‘s-Gravenhage, Nederland