Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
23336
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-23336,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Haagse Longboardtog editie 2 – 2016

August 28, 2016 @ 15:00 - 18:00

Na tien jaar ervaring met het organiseren van de Haagse Skatetóg voor inline en rollerskaters leek het ons geweldig om als eerste van Nederland een Longboardtóg te organiseren. Longboarden is de snelst groeiende vorm van sport en vervoer van dit moment. Op 10 juni 2012 was het zo ver en een enthousiaste groep longboarders cruiste door de straten van Den Haag. We kregen zulke leuke en enthousiaste reacties, dat we besloten in 2013 twee Longboardtógten te houden. Beide tochten waren een succes en ook in 2014 en 2015 werden er daarom twee Longboardtógten gepland. En ook in 2016 gaan we weer voor twee Longboardtógten.

De Longboardtóg is Longboarden door de straten van Den Haag, begeleid door politie en ervaren verkeersregelaars op skates. De Tóg is geen wedstrijd, maar een recreatieve tocht . Lekker cruisen op de muziek van een coole DJ.

Voor wie is het?

Iedereen die in het bezit is van een longboard en het leuk vind om mee te rollen is welkom. Enige ervaring is uiteraard wel een vereiste voor je eigen veiligheid en de veiligheid van de andere deelnemers.

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Na inschrijving ontvang je een mailtje met het deelname bewijs. Wij hopen dat je, net als wij, bijna niet kunt wachten tot de volgende Longboardtóg. Schrijf je snel in en help ons door zo veel mogelijk vrienden uit te nodigen.

Details

Date:
August 28, 2016
Time:
15:00 - 18:00

Organizer

Haagse Skatetog

Venue

AV Sparta
The Hague, 2533 SP Netherlands