Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
23124
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-23124,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paard van Stal Festival // Paard van Troje // Den Haag

September 3, 2016 @ 19:00

Op zaterdag 3 september, in kader van het Haags Uit Festival, luiden wij het nieuwe Paardseizoen in met een gratis festival op de Prinsegracht! We openen officieel weer onze deuren voor een nieuw muziekjaar met het Paard van Stal Festival, met optredens van The Sore Losers, Mitch Rivers, A.J. Croce en Eriksson Delcroix in beide zalen, foyer en het Paardcafé.

The Sore Losers
Ontmoet The Sore Losers; de ware kinderen van de rockmuziek. De rockband bestaat uit vier Belgen die hun liefde voor rock, country, blues en garage combineerde en brouwde tot een dodelijk eigen rocksound: rauw en puur. Sinds hun debuut in 2009 worden zij vergeleken met bands als The Raconteurs, The Rolling Stones, The Black Keys of The Stooges. Drie albums verder hebben The Sore Losers een zeer goede live-reputatie opgebouwd die er voor zorgde dat zij op mainstages stonden van onder andere Rock Werchter, Pukkelpop en Pinkpop. Om er zo maar even een paar te noemen… Met hun focus voornamelijk op de Benelux is de band nu klaar voor de rest van de wereld.

A.J. Croce
A.J. Croce is een Amerikaanse singer-songwriter met een unieke jazz piano stijl en een blues-getinte stem. Hij wordt ook wel de One Man Musical Festival genoemd, door zijn uiteenlopende invloeden en stijlen. Lekkere pop muziek met een bluesy en jazzy inslagje.

Mitch Rivers
Met zijn voeten in de zuidelijke staten componeert Mitch Rivers nummers die smaken als bourbon voor de rusteloze ziel. De afgelopen maanden heeft hij in Electrosaurus Studio onder begeleiding van Pablo van de Poel zijn debuut EP opgenomen waarop soulvolle zang met schitterend gitaarwerk zijn samengesmeed tot een rijk gevulde hand songs.

Eriksson Delcroix
Eriksson Delcroix is een Belgisch country- en bluegrassduo dat bestaat uit het echtpaar Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix. Naar aanleiding van hun tweede album ‘Heart Out Of Its Mind’ (Waste My Records, V2) verschenen reeds enkele mooie recensies in o.a. Jazzism en OOR. “Intieme countryliedjes, met flarden van psychedelica.” aldus OOR.

Feels
Feels is een vierkoppige band, voortgekomen uit het vruchtbare muzikale landschap van Eastside Los Angeles. Vanuit hun eclectische muzikale trukendoos toveren zij een uitzinnige cocktail van punk, pop, psych en garage rock: niet in een hokje te plaatsen, maar op een rauwe sound kun je rekenen.

Afterparty: 80’s, 90’s & Nullies
Als afterparty van dit openingsfestival gaan we in de grote zaal los met de 80’s, 90’s & Nullies party! Lekker dansen op Spice Girls, Justin Timberlake en Vanilla Ice!

Details

Date:
September 3, 2016
Time:
19:00

Organizer

Paard van Troje

Venue

Paard van Troje
Prinsegracht 12
The Hague, 2512 GA Netherlands