Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
24027
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-24027,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sintfest op de Pier; haal je eigen Pietendiploma!

December 3, 2016 @ 11:00 - December 4, 2016 @ 17:00

SINTFEST op de Pier; haal je eigen PIETENDIPLOMA!

3 & 4 DECEMBER van 11.00 – 17.00uur!

De Sint is sinds kort weer in Nederland en heeft de Pier om hulp gevraagd. Alle pieten zijn overwerkt en kunnen de drukte niet meer aan. Er zijn zoveel lieve kinderen in Nederland, die allemaal een cadeautje willen krijgen op 5 december, dat de pieten assistentie nodig hebben. Daarom heeft de Pier in Scheveningen dit weekend een aantal activiteiten opgezet waarbij je kan oefenen om een écht zwarte piet te worden. Doe jij ook mee?

Met een stempelkaart kun je aan zoveel onderdelen meedoen als jij leuk vindt. Als je een onderdeel afgerond hebt ontvang je een pieten stempel en met vijf stempels haal je je officiële PIETENDIPLOMA. Deze is bij de entree balie, waar je de stempelkaart ontvangen hebt, op te halen (tot 17.00uur).

LET OP! TUSSEN 14.00 en 16.00uur is de SINT aanwezig op het Pier Plein op beide dagen!

PROGRAMMA:

ENTREE BALIE | START
Lever hier tussen 11.00 en 14.00uur je cadeau in voor de Sint. Daarnaast haal je hier je stempelkaart en programmaboekje, en krijg je einde van de dag hier je Pietendiploma.

PIETENSELFIE (Let op; Maak gebruik van de speciale pietendeal!)
Ga op de foto met deze hele knappe piet. Een leuke herinnering van het begin van je pieten carrière.

PIETENDISCO (Gratis)
Kom dansen met Piet!!! Tijdens de pietendisco hoor je non-stop de beste Sinterklaasliedjes. Daarnaast is hier elk half uur Pieten-Twister en een Pieten-stoelendans, om te testen hoe snel en en soepel jij als piet bent!

PIETENGYM (Gratis)
Als piet moet je fit zijn. Je moet over daken kunnen lopen, op schoorstenen kunnen springen en ga zo maar door. Kom daarom naar de pietengym en kijk hoe fit jij bent!

PIETENCIRCUS (Gratis)
Als piet moet je niet alleen fit zijn maar ook bepaalde trucjes kunnen! Denk aan fietsen op een eenwieler en balanceren over het randje van het dak! Leer het in het pietencircus!

PIETEN SCHMINKEN (Gratis)
Als jij hulppiet wil worden is het allerbelangrijkste natuurlijk dat je er ook als een piet uitziet! Laat je schminken en voel je een écht piet!

KNUTSELPIETEN (Gratis)
Bij de knutselpieten maak je de rest van je pieten-outfit compleet. Hier maak je van karton, crepe-papier, veren en glitters je eigen mooie pietenmuts!

PEPERNOOT SJOELEN (Gratis)
Als pieten even pauze hebben vinden ze het zelf ook leuk om te spelen. Een van hun favoriete dingen om te doen is pepernoot sjoelen! Doe je mee?

PIETEN QUIZ (Gratis)
Hoeveel weet jij van Sinterklaas en zijn pieten? Kwamen ze nou uit Spanje of toch Griekenland? Als jij hulppiet wil worden hoor je alles over hem te weten. Test hier je kennis!

KOKEN MET PIET (Gratis)
Al die kruidnoten die jaarlijks gegooid en opgegeten worden; het is nogal wat! De pieten kunnen het niet meer voorbakken en kunnen jouw hulp goed gebruiken.

PIETEN ZAKLOPEN (Gratis)
Een andere populaire bezigheid van de pieten op het moment dat ze even pauze hebben; het zaklopen in jute sinterklaas zakken! Durf jij mee te doen?

Details

Start:
December 3, 2016 @ 11:00
End:
December 4, 2016 @ 17:00

Organizer

DePier

Venue

DePier
Strandweg
Scheveningen, 2586 Netherlands