Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
21791
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-21791,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THRF SATURDAY EVENTS – Dare MASHUP Manjefiek

June 11, 2016 @ 23:00 - June 12, 2016 @ 05:00

Zaterdag 11 juni wordt “DE DAG” van THE HAGUE RAINBOW FESTIVAL!

Met een prachtige, heerlijke, spetterende en enerverende show van 16:00 tot en met 23:00u wordt de Grote Markt in een roze daglicht gezet! Na elven gaan we binnen verder met drie fantastische feesten!

23:00u DARE – HOENDER EN HOP!
Ben jij nieuwsgierig naar wat er nu daadwerkelijk aan het eind van de Rainbow te vinden is? Kom dan op 11 juni om 23.00 naar Hoender en Hop! Met DARE als gids zal je zoektocht op deze avond nog rijker en sensationeler worden.
Diversiteit is het toverwoord, veelzijdigheid de magie en dat alles verpakt in een sfeer van overvloed aan kleur, geur en geluid. Vette beats, zoete tunes, en een verrassende DJ line-up gaan je begeleiden
Omringd door pronk en praal aan femmes, bitches, dykes, boi’s, studs, andros, barbies , bi’s, transgenders, en queers. Gun jij jezelf deze overdaad? Durf jij gulzig te zijn? Kom dan naar het The Hague Rainbow Festival-vrouwenfeest en toon jezelf op je avontuurlijkst!
DJ’s zijn Miss T, deze elegante en trendy DJ is inmiddels bekend in de roze uitgaansscene. Velen kennen haar van DARE (resident DJ), Hof Lounge, Cotton Candy (Paard van Troje), Soulheaven, het Lesbian Festival, Garbo en de Amsterdam Gay Pride. Zij weet sfeer neer te zetten en draait tijdens het The Rainbow Festival een sexy mix van commerciële en dansbare clubmuziek.Verwacht bekende tunes, latin groove, dance smash en vocal club.
Vergezelt van DJ merel Honer die zorgt dat je danst als Beyonce, zingt als Mariah Carey, of hangend aan de bar een biertje drinkt, Met DJ Merel Honer kan dit allemaal! Deze lovely miss DJ zorgt met haar motto “Good vibes only” voor een heerlijke avond.
Door haar enthousiasme en altijd lachende gezicht zal je haar en haar muziek niet snel vergeten!”

23:00u – MASH UP! The Official Afterparty!!
De Boterwaag wordt De Officiele Afterparty van THRF! Met een heerlijke line-upknallen we de nacht in!
De beats worden verzorgd dooor InShane, de Haagse ontdekking die nu al herkenbaar is om zijn eigen stijl en op haast elk feest in de scene te vinden is! Van Amsterdam tot Maastricht en Groningen, hij is er altijd bij!
Verder natuurlijk The BlackFox, voor velen uit onze hoofdstad bekend als Gio, met zijn goddelijke verschijning en Miss La Blanche aka Divine die buiten haar vocals ook de beats goed op een rijtje weet te zetten!
Natuurlijk zullen onze “dames van THRF” en andere entertainers zorgen dat er aan afleiding niets ontbreekt! Kortom, de Boterwaag mag je gewoon niet overslaan als je op het festival bent!
Wees erbij om lekker door tot 04:00uin de ochtend in het mooiste etablissement aan de Grote Markt!

23:00u – MANJEFIEK Until Sunrise!!
Zoals voor de meesten wel gewend zijn is UNO het decor van Manjefiek! Met ons vaste dj-team Vinnie en Roberto en als support dj Rick Romijn, bekend in de ochtend van Everts staat op, die altijd bereidt is om vrijwillig zijn diensten te verlenen omdat hij het zooo gezellig vind in de scene!
Manjefiek staat gewoon voor één groot klein gekkenhuis! Hilarisch hysterisch en helemaal losss tot in de vroege ochtend!
Kom je van buiten de stad, dan mag je Manjefiek niet missen!
Everybody – One Mind – One Party!

Nodig ook al je vrienden uit, want dit weekend op de Grote Markt is er één voor een ieder die geen onderscheid maakt!

TICKETS VOOR ZATERDAG ZIJN ONLINE VERKRIJGBAAR BIJ INTOPARTY – 1 TICKET GEEFT TOEGANG TOT ALLE FEESTEN!
Early Bird – € 5,00
Pre-Sale € 7,00
Deur €10,00
Wees er op tijd bij , want vol is vol!
https://www.intoparty.com/TheHagueRainbowFestival/3971/selectticket

Details

Start:
June 11, 2016 @ 23:00
End:
June 12, 2016 @ 05:00

Organizer

The Hague Rainbow Festival

Venue

The Hague Rainbow Festival
Grote Markt
The Hague, 2511BG Netherlands