Upcoming Events Den Haag To Go | | Den Haag To Go
Den Haag To Go - All cool restaurants, hotels, events, shops, buildings, food, museums, things to do and see in The Hague.
Den Haag, The Hague, Denhaagtogo, den haag, Den Haag To Go, hotspots Den Haag, travel The Hague, tips the hague, tips den haag, reizen den haag, restaurants den haag, bar den haag, coffee den haag, Scheveningen, Kijduin, food Den Haag, restaurants Den Haag, eten den haag, Lunch Den haag, La Haya, La Haye, things to do in The Hague, what to do in The Hague, wat te doen in Den Haag, Hofstad, vintage Den Haag, retro Den Haag, urban Den Haag, Kijduin, hotel Den Haag, Hotel The Hague, Haia, 's-gravenhage, strandtent Scheveningen, denhaag, deenhaag, denhag, agga, Agga
24479
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-24479,tribe-filter-live,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-bridge,page-template-page-php,singular
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yin & Ayurveda

February 5, 2017 @ 14:30 - 16:30

Een middag vol Yin & Ayurveda!
Shira is in mijn ogen ingelicht op het gebied van Ayurveda en Yoga. Ze deelt graag haar kennis om jou te laten ervaren wat Ayurveda voor lichaam en geest betekent en hoe Ayurveda je kan dienen in het dagelijkse leven. Ayurveda is de levenswetenschap uit India, een filosofie gebaseerd op de constante verandering van de natuur en de mogelijkheid ons daaraan over te geven en aan te passen. Het is de basis van Yoga. Deze twee kunnen daarom niet los van elkaar worden gezien en ervaren.

Verloop van de middag
Na uitleg en een meditatie door Shira, zal ik een Yin les geven die aansluit bij het moment van u. We bevinden ons nog in de winter en daar zijn vanuit de Ayurveda de elementen Water & Lucht aangekoppeld. Deze zullen centraal staan in de Yin les waarbij je door Shira en mij ‘assist’ wordt om zo nog dieper in de houding te komen, je te kunnen ontspannen en je over te geven aan wat is.

Meenemen
Matjes zijn aanwezig. Neem voor de zekerheid een eigen dekentje mee, dan zijn er zeken weten genoeg. Mocht je het snel koud hebben, zorg dan ook voor bijvoorbeeld een extra vest, trui en warme sokken.

Mocht je tussendoor vragen hebben, stel ze gerust!

Graag aanmelden door een mail te sturen naar vera.develing@gmail.com en door jezelf op ‘gaan’ te zetten in dit evenement. We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Namasté~*

Tijd:
Inloop 14:15u
Start 14:30u
Eind 16:30u

Prijs: €15

Locatie: De Grote Pyr, Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag
Ingang via de poort naast Restaurant De Hagedis.

Details

Date:
February 5, 2017
Time:
14:30 - 16:30

Organizer

Connectyin

Venue

De Grote Pyr
Waldeck-Pyrmontkade 116
The Hague, 2518 JR Netherlands